Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

Zaalverhuur Zwolle

Bij Stadscafé Blij kunt u, naast ontbijten, lunchen, dineren of borrelen ook terecht voor zaalverhuur in Zwolle. Onze vier verschillende zalen hebben elk een eigen karakter, waardoor er voor elke gelegenheid een passende zaal beschikbaar is. Zo kunt u onze zalen bijvoorbeeld afhuren voor een bedrijfsfeest, bruiloft of jubileum. Organiseert u geen feest, maar bent u wel op zoek naar een plek voor een vergadering, brainstormsessie of netwerkborrel? Ook dan zijn wij Blij u te helpen!

 

Contact met ons opnemen

 

De mogelijkheden voor een zaal huren in Zwolle

Wat betreft zaalverhuur in Zwolle, zijn de mogelijkheden qua zalen en catering bij Stadscafé Blij eindeloos. Wij bieden diverse arrangementen, maar verzorgen nog liever catering op maat. Zoals eerder al genoemd, heeft u de keuze uit vier verschillende ruimtes, namelijk:

 

Stadscafé Blij
In ons stadscafé kijkt u uit op de binnenstad van Zwolle. Door de informele sfeer, is deze zaal zeer geschikt voor bijvoorbeeld een jubileum, (bedrijfs)borrel, diner of proeverij.

 

Kornuitkamer

De Kornuitkamer is een besloten ruimte waar u uitstekend kunt vergaderen. Ook kunt u hier heerlijk uit eten in Zwolle. Daarnaast is deze zaal ook geschikt voor bijvoorbeeld brainstormsessies.

 

De Blije Bovenzaal

Onze ‘De Blije Bovenzaal’ is ook geschikt voor personeelsdiners of vergaderingen. Doordat deze zaal over een eigen bar en ingang beschikt, wordt deze zaal ook veel gebruikt voor bruiloften, bedrijfsfeesten of netwerkbijeenkomsten.

 

De Danskamer

De zaal 'De Danskamer’ is zeer geschikt voor een swingend feest. Uw bruiloft bijvoorbeeld. 

 

Daarnaast is het (in overleg) ook mogelijk om ons gehele pand te huren.

 

 

Stadscafé Blij: meer dan zaalverhuur in Zwolle

Indien u kiest voor zaalverhuur bij Blij in Zwolle, kunt u ook gebruik maken van diverse materialen. Een DJ set voor uw bruiloft of bedrijfsfeest en een beamer, flipover of microfoon voor uw brainstormsessie, workshop of vergadering bijvoorbeeld. Uiteraard kunnen wij u ook helpen bij het kiezen van het juiste entertainment. Naast zaalverhuur in Zwolle, regelen wij ook de perfecte artiest voor uw gelegenheid.

  

 

De mogelijkheden voor zaalverhuur bij Blij in Zwolle bespreken

Wilt u een van onze zalen in Zwolle huren? Maak dan een vrijblijvende afspraak met Angelique Lau. U kunt haar bereiken via contact@blijzwolle.nl. Tijdens dit gesprek bespreekt zij graag uw wensen en de mogelijkheden wat betreft onze zaalverhuur in Zwolle met u.