Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

Trouwlocatie Zwolle

Gaat u trouwen en bent u op zoek naar een geschikte trouwlocatie in Zwolle? Een mooi diner of spetterend feest, tot in de puntjes verzorgd? Bij Stadscafé Blij zijn de mogelijkheden oneindig. Vertel ons over uw wensen, dan zorgen we er samen met u voor dat u onbezorgd kunt genieten van uw droomdag!

 

Contact met ons opnemen

 

trouwen-zwolle.jpg trouwlocatie-zwolle.jpg trouwen-zwolle-blij.jpg

SAVE THE DATE! 

Het vinden van een perfecte trouwlocatie om te trouwen in Zwolle begint dus uiteraard bij uw wensen. Wellicht heeft u al een idee over de invulling van uw dag. Mocht u willen trouwen op de mooiste trouwlocatie van Zwolle, dan nodigen wij u graag uit voor een kennismakingsgesprek. Aan de hand van uw wensen stellen wij hierna een persoonlijk voorstel op. Ook wanneer u nog geen idee heeft over de invulling kunt u een afspraak maken. Voldoet het uiteindelijke voorstel aan uw wensen? Dan is het tijd voor een ‘save the date’ en kan het plannen van uw dag bij Stadscafé Blij beginnen.

 

TROUWEN BIJ BLIJ IN ZWOLLE: TOT IN DE PUNTJES GEREGELD

Wij begrijpen dat uw trouwdag de dag van uw leven is. Een dag die u en uw gasten nog lang zullen herinneren. Daarom verzorgen wij deze belangrijke dag voor u tot in de puntjes. Van te voren bespreken we alle aspecten; van catering tot decoratie. Zelfs het entertainment kunnen wij voor u regelen. Door alles tot aan de kleine details te bespreken, zorgen wij ervoor dat uw trouwdag perfect verloopt. U hoeft alleen nog maar te genieten op onze trouwlocatie in Zwolle!

 

DÉ MOOIE EN CENTRALE TROUWLOCATIE VAN ZWOLLE 

Trouwen in Zwolle bij Stadscafé Blij? Dit is wat deze trouwlocatie u onder andere biedt: 

Kiest u voor restaurant Blij als trouwlocatie in Zwolle, dan bent u dus verzekerd van een mooie én centrale locatie. Vooral onze bovenzaal wordt veel geboekt. Houdt u het liever klein? Dan is een van onze andere karakteristieke zalen wellicht geschikt.


Uw gasten kunnen parkeren in diverse parkeergarages in de binnenstad, op nog geen 10 minuten lopen. Daarnaast is onze trouwlocatie in Zwolle ook goed te bereiken via het openbaar vervoer.

 

DE OMGEVING VAN ZWOLLE

Blij Zwolle is gelegen in het centrum van Zwolle. Een prachtige trouwlocatie in Zwolle die ontzettend veel mogelijkheden biedt. Om deze locatie heen vindt u diverse parkjes met een ideaal uitzicht voor het maken van foto's. Daarnaast bevindt onze trouwlocatie zich in een gezellige omgeving in Zwolle, waardoor er aan sfeer geen gebrek is. Kom gerust de locatie ontdekken! We verwelkomen u graag. 

 

MAAK KENNIS MET ONZE TROUWLOCATIE IN ZWOLLE

Wilt u trouwen in Zwolle bij Stadscafé Blij? Stuur dan een mail naar contact@blijzwolle.nl. Wij heten u graag welkom om de sfeer van onze trouwlocatie in Zwolle te proeven en uw wensen te bespreken!