Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

Lunchen in Zwolle

 

Stadscafé Blij is de ideale plek om te uitgebreid te lunchen in ZwolleGeniet van 11.00 tot 16.30 uur van een van onze lunchgerechten terwijl u uitkijkt op de Grote Markt. Eerlijke, verse gerechten bereid met diverse streekproducten. Gerechten waar u blij van wordt!

 

Bekijk de lunchkaart 

 

LUNCHROOM BLIJ IN ZWOLLE: VERSE STREEKPRODUCTEN

Onze lunchroom in Zwolle heeft een uitgebreide lunchkaart. Zo kunt u genieten van een warme kop soep, maaltijdsalades en andere koude- of warme voorgerechten. Het Blije Twaalfuurtje bijvoorbeeld. Zin in wat zoets? Ga voor een van onze gebakjes met een kop koffie of geniet van een heerlijke High Tea. Uiteraard kunt u ook genieten van bites met een goed glas wijn of bier. Wij hebben een ruime keuze uit bieren en wijnen en daarnaast serveren wij ook cocktails. Kortom: er is voor ieder wat wils.

 

Onze producten zijn seizoen- en streekgebonden. Zo serveren wij biologisch brood van de Stadsbakker van Zwolle. Pure en verse gerechten, dat vinden wij belangrijk. Heeft u allergieën of speciale wensen voor uw dieet? Laat het ons weten!

 

 

lunchen-in-zwolle.jpg

  

LEKKER LUNCHEN IN ZWOLLE CENTRUM 

Wilt u na een ochtend shoppen lekker lunchen in het centrum van Zwolle? Dan bent u bij Stadscafé Blij aan het juiste adres. Van een heerlijk broodje, huisgemaakte soep of een gezonde salade. Onze lunchroom in Zwolle Centrum biedt voor ieder wat wils. Op ons gezellige terras in hartje Zwolle zit u de hele dag heerlijk in de zon. Laat het weer het niet toe om te lunchen in de zon? Dan hebben wij binnen in in onze gezellige lunchroom genoeg plaats voor u!

 

BLIJ ZWOLLE: DE PLEK VOOR EEN LUNCH IN ZWOLLE 

Bent u op zoek naar de meest overheerlijke lunchgerechten in Zwolle? Dan bent u bij lunchroom Blij Zwolle aan het juiste adres! Wij verzorgen voor u een complete lunch. Bij ons heeft een ruime keuze. Van een versbelegd broodje carpaccio tot een uitsmijter. Maar niet alleen de uitgebreide lunchkaart maakt bij ons het verschil. Naast de fantastische ligging (aan de melkmarkt en grote markt), staan wij ook voor goede service. Zien wij u binnenkort voor een heerlijke lunch in Zwolle?

 

 

heerlijke-lunch-in-zwolle.jpg

 

 

COMBINEER LUNCHEN IN ZWOLLE MET EEN ANDERE ACTIVITEIT 

Hanzestad Zwolle biedt heel wat activiteiten voor jong en oud. Breng een bezoek aan musea als De Fundatie en ANNO Stadsmuseum Zwolle, een voetbalwedstrijd van PEC of ga lekker shoppen. Ook voor de bedrijfsmensen onder ons is dit perfect te combineren met onze vergaderlocatie in Zwolle. Van te voren, tussendoor of nadien kunt u lunchen in Zwolle bij Stadscafé Blij. Wij staan op elk moment van de dag voor u klaar. Ons stadscafé is zeven dagen per week geopend vanaf 11.00 uur. Genieten van onze lunchkaart kan van vroeg in de ochtend tot laat in de middag. Wilt u liever ontbijten of uit eten in Zwolle? Ook dan bent u in ons restaurant van harte welkom. 

 

 

lunchen-zwolle.jpg

 

PRAKTISCHE INFORMATIE VOOR LUNCHEN IN ZWOLLE 

Ook lunchen in Zwolle bij Blij? U vindt ons in hartje centrum aan de Grote Markt 13a. Rondom het centrum zijn diverse betaalde parkeergelegenheden zoals Diezerpoort of Emmawijk. Voor meer informatie over onze lunchroom in Zwolle of andere vragen kunt u contact met ons opnemen. Dat kan via contact@blijzwolle.nl of 038-4216318. Benieuwd of welke gerechten er op onze kaart staan? Ga voorbereid lunchen in Zwolle en bekijk alvast onze menukaart!  

 


Ontbijt lunch Stadscafé Blij

 

ONTBIJT | LUNCH

Blij ontbijt, broodje beenham of het blije twaalfuurtje? Klik hier voor het menu!

Diner Stadscafé Blij

 

DINER

Van de hengel, olderwets of dippen maar? Bekijk hier de gerechten. 

Voor bij de Kornuit Stadscafé Blij

 

LEKKER BLIJ

Lekkere trek? Klik hier voor het uitgebreide menu met zoete en hartige lekkernijen! 

Cocktails & Wijnen

 

COCKTAILS & WIJNEN

Muddled cocktails, frozen cocktails en longdrinks! Of kies een wijnarrangement. Klik hier voor de mogelijkheden!