Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

Lunchen in Zwolle

 

Stadscafé Blij is de ideale plek om te uitgebreid te lunchen in Zwolle. Geniet vanaf 09.00 tot 16.00 uur van een van onze lunchgerechten terwijl u uitkijkt op de Grote Markt. Eerlijke, verse gerechten bereid met diverse streekproducten. Gerechten waar u blij van wordt!

 

Bekijk de lunchkaart 

 

LUNCHROOM BLIJ IN ZWOLLE: VERSE STREEKPRODUCTEN

Onze lunchroom in Zwolle heeft een uitgebreide lunchkaart. Zo kunt u genieten van een warme kop soep, maaltijdsalades en andere koude- of warme voorgerechten. Het Blije Twaalfuurtje bijvoorbeeld. Zin in wat zoets? Ga voor een van onze gebakjes met een kop koffie of geniet van een heerlijke High Tea. Uiteraard kunt u ook genieten van bites met een goed glas wijn of (Kornuit)bier. Wij hebben een ruime keuze uit bieren en wijnen en daarnaast serveren wij ook cocktails. Kortom: er is voor ieder wat wils.

 

Onze producten zijn seizoen- en streekgebonden. Zo serveren wij biologisch brood van de Stadsbakker van Zwolle. Pure en verse gerechten, dat vinden wij belangrijk. Heeft u allergieën of speciale wensen voor uw dieet? Laat het ons weten!

 

COMBINEER LUNCHEN IN ZWOLLE MET EEN ANDERE ACTIVITEIT 

Hanzestad Zwolle biedt heel wat activiteiten voor jong en oud. Breng een bezoek aan musea als De Fundatie en het Stedelijk Museum, een voetbalwedstrijd van PEC of ga lekker shoppen. Van te voren, tussendoor of nadien kunt u lunchen in Zwolle bij Stadscafé Blij. Wij staan op elk moment van de dag voor u klaar. Ons stadscafé is 7 dagen per week geopend vanaf 9.00 uur. Genieten van onze lunchkaart kan van vroeg in de ochtend tot laat in de middag. Wilt u liever uit eten in Zwolle? Ook dan bent u bij ons van harte welkom. 

 

PRAKTISCHE INFORMATIE VOOR LUNCHEN IN ZWOLLE 

Ook lunchen in Zwolle bij Blij? U vindt ons in hartje centrum aan de Grote Markt 13a. Rondom het centrum zijn diverse betaalde parkeergelegenheden zoals Diezerpoort of Emmawijk. Voor meer informatie over onze lunchroom in Zwolle of andere vragen kunt u contact met ons opnemen. Dat kan via contact@blijzwolle.nl of 038-4216318. Benieuwd of welke gerechten er op onze kaart staan? Ga voorbereid lunchen in Zwolle en bekijk alvast onze menukaart!  

 


Ontbijt lunch Stadscafé Blij

 

ONTBIJT | LUNCH

Blij ontbijt, broodje beenham of het blije twaalfuurtje? Klik hier voor het menu!

Diner Stadscafé Blij

 

DINER

Van de hengel, olderwets of dippen maar? Bekijk hier de gerechten. 

Voor bij de Kornuit Stadscafé Blij

 

VOOR BIJ DE KORNUIT

Lekkere trek? Klik hier voor het uitgebreide menu met bites! 

Cocktails & Wijnen

 

COCKTAILS & WIJNEN

Muddled cocktails, frozen cocktails en longdrinks! Of kies een wijnarrangement. Klik hier voor de mogelijkheden!