Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

Uit eten in hartje Zwolle

 

Wilt u uit eten in Zwolle Centrum? Bij Stadscafé Blij geniet u van (h)eerlijk eten, terwijl u uitkijkt op het historische stadscentrum. Dat kan 7 dagen per week vanaf 17.00 uur. Onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten uit eigen streek. Van vlees en vis tot vegetarisch en van voor- tot nagerecht; er is voor ieder wat wils. Laat u zich liever verrassen? Dan is er de ‘De Blij Proeverij’; diverse kleine gerechtjes om te delen. Daar word je toch Blij van? Reserveer direct via 038-4216318 of hier op onze website.

 

Bekijk de dinerkaart

 

OP ONZE UITGEBREIDE DINERKAART

Gaat u uit eten bij Stadscafé Blij in Zwolle? Op onze uitgebreide dinerkaart vindt u diverse vlees-, vis- en vegetarische voor- en hoofdgerechten. Zin in een lichte maaltijd? Probeer dan onze maaltijdsalades. Met De Blij Proeverij kunt u ouderwets lekker tafelen. Laat u verrassen door verschillende gerechten per gang om te delen. Heeft u een allergie of dieet wensen? Geen probleem! Laat het onze bediening weten.

 

EEN ÉCHT UITGEBREID DINER MET ONS WIJNARRANGEMENT 

Maak uw diner compleet met het wijnarrangement van Stadscafé Blij. Bij dit arrangement serveren wij bijpassende wijnen bij de door u gekozen gerechten. U kunt het arrangement al bijboeken vanaf 3 glazen per persoon. Niet zo’n wijnliefhebber? Op onze drankenkaart vindt u Kornuit van de tap, cocktails en andere (non-)alcoholische dranken.

 

STADSCAFÉ BLIJ: RESTAURANT IN ZWOLLE MÉT TERRAS (EN DIVERSE SERRES)

Uit eten bij Blij in Zwolle kan in één van onze serres. Bij mooi weer kunt u op ons terras op de Grote Markt genieten van een heerlijk diner. Uit eten in Zwolle met een grote groep? Ter ere van een zakelijk diner of een familiefeest? Voor grotere groepen hebben wij vier verschillende zalen om te dineren. Klik hier voor meer informatie over deze zalen en arrangementen.

 

UIT ETEN IN ZWOLLE BIJ BLIJ? RESERVEER NU!

Uit eten in Zwolle bij Stadscafé Blij kan elke dag vanaf 17.00 uur. Om zeker te zijn van een plekje in ons restaurant is reserveren aan te raden. Dit kan via onze website of door te bellen naar 038-4216318. Uit eten in ons restaurant in Zwolle met groepen vanaf 20 personen? Neem dan contact op via contact@blijzwolle.nl of 06-14766607 

 

 


Ontbijt lunch Stadscafé Blij

 

ONTBIJT | LUNCH

Blij ontbijt, broodje beenham of het blije twaalfuurtje? Klik hier voor het menu!

Diner Stadscafé Blij

 

DINER

Van de hengel, olderwets of dippen maar? Bekijk hier de gerechten. 

Voor bij de Kornuit Stadscafé Blij

 

VOOR BIJ DE KORNUIT

Lekkere trek? Klik hier voor het uitgebreide menu met bites! 

Cocktails & Wijnen

 

COCKTAILS & WIJNEN

Muddled cocktails, frozen cocktails en longdrinks! Of kies een wijnarrangement. Klik hier voor de mogelijkheden!