Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

Uit eten in Zwolle

 

Wilt u uit eten in Zwolle Centrum? Bij Stadscafé Blij geniet u van (h)eerlijk eten, terwijl u uitkijkt op het historische stadscentrum. Uit eten in Zwolle kan 7 dagen per week vanaf 17.00 uur. Onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten uit eigen streek. Van vlees en vis tot vegetarisch en van voor- tot nagerecht; er is voor ieder wat wils. Daar wordt u toch Blij van? Reserveer direct via 038-4216318 of hier op onze website om lekker uit eten te gaan in Zwolle.

 

Bekijk de dinerkaart

 

UIT ETEN OP DE GROTE MARKT

Een mooiere plek om lekker uit eten te gaan in Zwolle kunnen we niet bedenken. Ons café/restaurant is gesitueerd midden op de Grote Markt, met uitzicht op de vele gezellige terrasjes en de prachtige Grote of Sint-Michaëlskerk, met daarvoor het kenmerkende standbeeld van aartsengel Michaël. Voor- of nadat u bij ons in Zwolle uit eten bent geweest loopt u zo de Diezerstraat in of richting de Melkmarkt.

 

Tijdens alle seizoenen kunt u op ons ruime terras op de Grote Markt heerlijk zitten, uit eten en kijken naar wat er in het centrum van Zwolle gebeurt. Ons terras is namelijk voorzien van de nodige heaters, zodat u ook bij lage temperaturen behaaglijk kunt genieten van een hapje of een drankje. En dat alles in een fijne, informele sfeer. Wij zijn Blij dat u er bent en dat zult u merken ook!

 

OP ONZE UITGEBREIDE DINERKAART

Gaat u uit eten bij Stadscafé Blij in Zwolle? Op onze uitgebreide dinerkaart vindt u diverse vlees-, vis- en vegetarische voor- en hoofdgerechten. Zin in een lichte maaltijd? Probeer dan onze maaltijdsalades. Heerlijk en gevarieerd uit eten in Zwolle kan bij ons. Ga bijvoorbeeld voor 'Tapas • Vul je plank' en kies 4 kleine gerechten om te delen. Heeft u een allergie of dieet wensen? Geen probleem! Laat het onze bediening weten.

 

uit-eten-zwolle.jpg

  

STADSCAFÉ BLIJ: RESTAURANT IN ZWOLLE MÉT TERRAS (EN DIVERSE SERRES)

Uit eten bij Blij in Zwolle kan in één van onze serres. Bij mooi weer kunt u op ons terras op de Grote Markt genieten van een heerlijk diner. Uit eten in Zwolle met een grote groep? Ter ere van een zakelijk diner, bedrijfsfeest of een familiefeest? Voor grotere groepen hebben wij vijf verschillende zalen om te dineren. U kunt bij ons dus ook terecht voor zaalverhuur. Voor elke gelegenheid hebben wij een passende zaal. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van diverse materialen, zoals een beamer, flipover of microfoon. Verder beschikken wij over een DJ set waar u gebruik van kunt maken bij bijvoorbeeld een spetterend trouwfeest. 

 

GEZELLIG ONTBIJTEN, LUNCHEN OF BORRELEN BIJ BLIJ

Uit eten in Zwolle hoeft natuurlijk niet per se ‘s avonds te gebeuren. Zo kunt u bij ons ook genieten van een heerlijk ontbijt of lunch. Wat dacht u van een vers broodje carpaccio van rund uit het nabijgelegen Vechtdal, ons Blije Twaalfuurtje of een niet te versmaden maaltijdsalade met zalm, geitenkaas of runderpuntjes? Uit eten in Zwolle kan ook prima tussen de middag! En bent u gezellig een middagje aan het shoppen in Zwolle of is het tijd voor de vrijdagmiddagborrel? Dan lust u vast en zeker een lekker borrelhapje bij uw wijntje of pilsje. Ga voor de Blije Plank, een broodplankje, knapperige nacho’s, een gefrituurde versnapering of één van onze andere lekkere tussendoortjes. Of wat dacht u van High Beer of High Wine bij Stadscafé Blij?

 

MEER DAN LEKKER UIT ETEN IN ZWOLLE

U bent natuurlijk op deze pagina beland omdat u op zoek bent naar een plek om lekker uit eten te gaan in Zwolle. Maar toch willen we u graag nog vertellen over wat u bij Blij nog meer kunt doen. Naast het eetcafé beschikt ons pand namelijk over nog vier andere zalen: De Kornuitkamer, De Blije Bovenzaal, De Borrelkamer en De Hap en Tapkamer. Dit maakt Blij uitermate geschikt voor uiteenlopende bijeenkomsten, van een bedrijfsfeest tot een trouwerij! Maar ook kunt u een zaal bij Blij huren als vergaderlocatie of voor een zakelijk diner. We beschikken over alle benodigde beeld- en audioapparatuur. Combineer het eten daarom met deze mogelijkheden, zodat u alles op één locatie heeft!

 

UIT ETEN IN ZWOLLE BIJ BLIJ? RESERVEER NU!

Uit eten in Zwolle bij Stadscafé Blij is niet alleen heerlijk, maar ook nog eens erg gezellig. Bij ons bent u elke dag vanaf 17.00 uur welkom om te genieten van een diner in Zwolle. Om zeker te zijn van een plekje in ons restaurant is reserveren aan te raden. Dit kan via onze website of door te bellen naar 038-4216318. Uit eten in ons restaurant in Zwolle met groepen vanaf 20 personen? Neem dan contact op via contact@blijzwolle.nl. Uit eten in Zwolle? Dan is een bezoek aan Stadscafé Blij altijd een goed idee!

 


Ontbijt lunch Stadscafé Blij

 

ONTBIJT | LUNCH

Blij ontbijt, broodje beenham of het blije twaalfuurtje? Klik hier voor het menu!

Diner Stadscafé Blij

 

DINER

Van de hengel, olderwets of dippen maar? Bekijk hier de gerechten. 

Voor bij de Kornuit Stadscafé Blij

 

VOOR BIJ DE KORNUIT

Lekkere trek? Klik hier voor het uitgebreide menu met bites! 

Cocktails & Wijnen

 

COCKTAILS & WIJNEN

Muddled cocktails, frozen cocktails en longdrinks! Of kies een wijnarrangement. Klik hier voor de mogelijkheden!