Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

RESERVEREN EN CONTACT

 

RESERVEREN

Reserveren is verstandig, maar niet verplicht. U kunt reserveren op onze eigen website, via www.thefork.nl of bellen naar 038-4216318. Bent u in de buurt? Kom gewoon gezellig langs! U kunt helaas geen tafel reserveren op ons terras. 

 

Omdat wij onze deuren om 17.00 uur moeten sluiten, kunt u reserveren tot 16.00 uur. Om 16.15 uur serveren wij de laatste gerechten uit. Voor de lunch hanteren we tijdelijk een kleine kaart. Daarnaast kunt u gewoon genieten van een fijn ontbijt en al het lekkers op onze hapjes- en drankenkaart.

Als u op ons terras of binnen wilt zitten en 13 jaar of ouder bent, dan heeft u een coronatoegangsbewijs nodig. U mag dit bewijs laten zien aan de hand van een QR-code in de CoronaCheck app op uw telefoon. Als dit niet lukt, mag u ook een geprint bewijs laten zien. Neem ook altijd uw ID-kaart mee! 

Wij vragen u een mondkapje te dragen totdat u aan tafel zit. Het dragen van een mondkapje is ook verplicht als u naar het toilet gaat (eigelijk op alle momenten behalve wanneer u aan tafel zit). 

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van De Rijksoverheid. 

 

En dan nog even dit: Omdat wij de gezondheid en de veiligheid van onze gasten en medewerkers erg belangrijk vinden, vragen wij u om bij corona gerelateerde klachten thuis te blijven en gezellig een andere keer bij ons langs te komen. Samen blijven we Blij!

 

ZAALVERHUUR

Voor informatie over zaalverhuur, feesten, partijen, bruiloften, arrangementen, vergaderingen en bijeenkomsten kunt u mailen naar contact@blijzwolle.nl.

 

CONTACTGEGEVENS

Stadscafé Blij

Grote Markt 13a

8011LW Zwolle

Tel: 038-4216318

Mail voor algemene vragen naar contact@blijzwolle.nl

 

OPENINGSTIJDEN

Dagelijks geopend van 09.00 tot 17.00 uur.

 

BLIJPAS

De BLIJPAS is een betaalmiddel voor Stadscafé Blij en De Danskamer. Wat zijn de voordelen van de BLIJPAS?

• Nooit meer cash geld mee;

• Geen gedoe met muntjes;
• Een uniek cadeau voor vrienden. 

Ontvang de BLIJPAS gratis bij een minimale opwaardering van € 20,-.
Ontvang € 5,- gratis van ons bij een opwaardering van € 50,-.

Ontvang € 10,- gratis van ons bij een opwaardering van € 100,-.
De BLIJPAS is verkrijgbaar bij Stadscafé Blij en De Danskamer.