Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

BORREL

Wilt u een borrel organiseren ter ere van een verjaardag, een jubileum of gewoon zomaar? Of zoekt u een locatie voor een bedrijfsfeest, vrijgezellenfeest, een evenement of een cocktailworkshop? Bij Stadscafé Blij bent u aan het juiste adres. 


COCKTAILS & WIJNEN

Bij Stadscafé Blij serveren wij heerlijke cocktails, wijnen en Grolsch Kornuit op de tap. In overleg bespreken we uw wensen voor een borrel. 

 

VOOR BIJ DE KORNUIT

Lekker aan het borrelen en trek in een kleine hap? Kies voor bitterballen, nacho's of diverse soorten cacciatore worst. Of stel zelf uw borrelhapjes samen. 

 

ARRANGEMENTEN

Wij bieden u diverse arrangementen. Wat dacht u van een High Tea? Een High Beer of High Wine? Vraag, als u bij ons komt dineren, ook eens naar onze wijnarrangementen. U kunt dan genieten van wijnen bijpassend bij uw gerechten. 

 

EVENEMENT ORGANISEREN?

Het pand beschikt over verschillende ruimtes. De Blije Bovenzaal leent zich uitermate voor evenementen, feesten en voorstellingen. Hulp nodig bij de invulling van entertainment: Kijk op BB Entertainment.

  

WILT U MEER WETEN?

Heeft u vragen? Of wilt u een rondleiding plannen? Neem contact op met Angelique Lau (06-14766607). U kunt ons ook een e-mail sturen naar contact@blijzwolle.nl.