Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

BEDRIJFSFEEST

Het prominente pand van Stadscafé Blij is nieuw! Een nieuwe sfeer, een nieuwe inrichting en een nieuwe zalen. Zoekt u een locatie voor een bedrijfsfeest, personeelsdiner of productpresentatie? Of bent u op zoek naar een locatie voor een vergadering, brainstormsessie of workshop? Stadscafé Blij biedt verschillende zalen die geschikt zijn voor uw zakelijke evenement!

 

ZALENOVERZICHT

Stadscafé Blij beschikt over vier zalen: het Stadscafé, de Kornuitkamer, De Blije Bovenzaal en De Danskamer. 


STADSCAFÉ BLIJ
Stadscafé Blij met uitkijk over de binnenstad van Zwolle is perfect voor een bedrijfsborrel! De grote bar in het midden van de ruimte en het interieur creëren een warme, open en informele sfeer. Daarnaast behoort een diner of proeverij ook tot de mogelijkheden. 


KORNUITKAMER

Op de eerste verdieping komt u aan bij de Kornuitkamer. Deze besloten ruimte leent zich uitstekend voor een vergadering, een zakelijk diner en brainstormsessies. 

 

DE BLIJE BOVENZAAL
De Blije Bovenzaal is een indrukwekkende ruimte en beschikt over een eigen bar. De zaal is perfect voor een bedrijfsfeest, netwerkbijeenkomsten of productpresentaties, maar De Blije Bovenzaal is ook geschikt voor een personeelsdiner en vergaderingen. De Blije Bovenzaal heeft een eigen ingang, maar is ook vanuit Stadscafé Blij te bereiken. 

DE DANSKAMER
Beneden bij Stadscafé Blij is De Danskamer. Ook deze locatie is buiten de openingstijden beschikbaar voor uw evenement of verjaardagsfeest.

 

In overleg is het mogelijk om het gehele pand te huren voor bijvoorbeeld een groot bedrijfsfeest.

 

CATERING

Combineer uw evenement met verse streek- en seizoensproducten uit onze gevarieerde keuken. Wij bieden verschillende arrangementen waar u uit kunt kiezen, maar we bespreken liever uw wensen zodat we de catering op maat maken. Wij begrijpen dat ieder zakelijk evenement een ander doel heeft en willen dit doel gezamenlijk behalen.

 

TECHNIEK

Alle ruimtes beschikken over muziekmogelijkheden met drie verschillende kanalen. U kunt ook uw eigen afspeellijsten afspelen met een smartphone. De Kornuitkamer en Boven bij Blij beschikken over een beamerWIFI is in het hele pand gratis beschikbaar. Wilt u een eigen DJ of band het feest laten maken? Maak dan gebruik van de Pioneer 2000. Heeft u een flip-over of microfoon nodig? Het staat voor u klaar! 

PARKEREN

Stadscafé Blij is gevestigd op Grote Markt 13A, midden in de binnenstad Zwolle. Parkeren is mogelijk bij de parkeerplaatsen Emmawijk, QPark of Diezerpoort op loopafstand van Stadscafé Blij.

 

NIEUWSGIERIG NAAR DE MOGELIJKHEDEN?

We maken graag een vrijblijvende afspraak. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Tijdens de afspraak bespreken we uw wensen en ideeën en laten we u graag de mogelijkheden zien. Stuur een e-mail naar contact@blijzwolle.nl