Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

BRUILOFT 

Uw bruiloft bij Stadscafé Blij betekent een dag om nooit te vergeten. Overweegt u een huwelijk op de mooiste locatie van de stad? Wij nodigen u van harte uit voor een oriënterend gesprek waarin we alle mogelijkheden toelichten en u alvast kennis kunt maken met de warme sfeer bij Stadscafé Blij.

 

VOLLEDIG VERZORGD

De mogelijkheden zijn onbeperkt. Op basis van het eerste gesprek kunnen we een persoonlijk voorstel maken. Volledig aansluitend op jullie wensen. Om u vast een beeld te geven: onze bovenzaal is geschikt voor grote groepen. Aansluitend op de huwelijksvoltrekking kunnen we een uitgebreid diner verzorgen. Met daarna natuurlijk een prachtig feest dat iedere aanwezige zich nog lang zal herinneren.


SAVE THE DATE

Zodra ons voorstel perfect aansluit bij uw wensen slaan we spijkers met koppen en kan het echte plannen beginnen. Het ‘Save the date’ bericht naar vrienden en familie kan verzonden worden!

 

ELK MOMENT PERFECT

Vervolgens gaan wij aan de slag om uw droomdag tot in de puntjes te verzorgen. Decoratie, diner, dranken, niets blijft onbesproken. We nemen alles van A tot Z met u door zodat elk moment perfect zal verlopen.


GEEN ZORGEN

En dan is het zover. De grote dag is aangebroken. Spannend! Gelukkig hoeft u zich om uw gasten of de catering geen zorgen te maken. Wij zijn Blij uw speciale dag tot in de puntjes te mogen verzorgen.

 

KENNISMAKEN?

Wilt u graag kennismaken met de locatie en uw wensen bespreken? Stuur dan een e-mail met uw vragen naar contact@blijzwolle.nl