Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

Bedrijfsfeest Zwolle

Wilt u een bedrijfsfeest in Zwolle organiseren? Dan zoekt u natuurlijk naar een geschikte locatie. Bij Stadscafe Blij heeft u voor uw bedrijfsfeest in Zwolle keuze uit vier verschillende zalen, elk met een eigen thema. Een zakelijk diner, uitgebreide lunch of een gezellige borrel; wij hebben er de juiste zaal voor. Doordat u zelf de zaal en het arrangement kunt kiezen, kunt u het feest perfect afstemmen op het doel/gelegenheid van het feest.   

 

Contact met ons opnemen

 

DIVERSE ZALEN EN MOGELIJKHEDEN VOOR EEN BEDRIJFSFEEST IN ZWOLLE 

De verschillende zalen zijn alle vier geschikt voor een mooi bedrijfsfeest in Zwolle. Afhankelijk van uw wensen, kunnen wij samen met u bepalen welke zaal het meest geschikt is voor uw feest. Alle ruimtes beschikken in ieder geval over muziekmogelijkheden. In overleg kunt u ook het hele pand afhuren.

 

Kornuitkamer

De kornuitkamer is een besloten ruimte op de eerste verdieping. Hier kunt u onder andere een zakelijk diner, vergadering of brainstormsessie houden. Ook wel een mooie ruimte voor een heerlijk diner in Zwolle

 

De Blije Bovenzaal

De Blije Bovenzaal is geschikt voor meerdere doeleinden wat betreft uw bedrijfsfeest. Zo kunt u hier borrelen aan de bar, maar ook vergaderen of dineren. Ook de geschikte zaal voor netwerkbijeenkomsten.

 

De Danskamer

Wilt u een swingend bedrijfsfeest in Zwolle organiseren? Dan is De Danskamer de geschikte zaal! 

Stadscafé

Ten slotte kunt u uw bedrijfsfeest in Zwolle ook organiseren in ons Stadscafé dat uitkijkt over de binnenstad. Deze zaal is door de informele, gezellige sfeer zeer geschikt voor een bedrijfsborrel.

 

 

bedrijsfeest-in-zwolle.jpg

 

BESCHIKBARE MATERIALEN

Wanneer u ervoor kiest om uw bedrijfsfeest bij Blij in Zwolle te houden, dan heeft u de beschikking over diverse materialen. Een beamer, flip-over, microfoon of Pioneer CDJ-2000 voor de DJ bijvoorbeeld. Die DJ of artiest kunt u zelf regelen, of met behulp van ons. Hulp nodig bij de invulling van entertainment? Mail ons en we nemen snel contact met u op.

 

ARRANGEMENT OF MAATWERK 

Uiteraard regelen wij ook hapjes, lunch of diner tijdens uw bedrijfsfeest. U kunt kiezen uit onze verschillende arrangementen. Sluiten de arrangementen niet helemaal aan bij uw wensen? Geen probleem. Wij begrijpen dat elk bedrijfsfeest bij ons in Zwolle een ander doel heeft. Daarom gaan wij graag met u in gesprek om de catering naar uw wens in te vullen.

 

MEER INFORMATIE OVER EEN BEDRIJFSFEEST BIJ ONS IN ZWOLLE?

Wilt u uw bedrijfsfeest in Zwolle organiseren en bent u geïnteresseerd in Stadscafé Blij als locatie? Stuur dan een mail naar contact@blijzwolle.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden wat betreft uw bedrijfsfeest in Zwolle met u!