Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

Borrelen in Zwolle

Zin om eens lekker te borrelen in Zwolle? Genieten van een drankje in de zon of aan de bar? Dan is Stadscafé Blij waar je moet zijn! Van een uitgebreide lunch tot biertje of wijntje met een schaaltje lekkere borrelhapjes: bij ons is het mogelijk! U vindt ons op de mooiste plek van Zwolle, namelijk midden op de Grote Markt! Dus heb je wat te vieren, hebben jij en je collega’s wel zin in een vrijdagmiddagborrel of wil je gewoon met vrienden een drankje doen? Kom langs bij Stadscafé Blij, voor de gezelligste borrel van Zwolle!

 

Bekijk de mogelijkheden

 

 

Gezellig borrelen in hartje Zwolle

We zeiden het al: als er érgens in Zwolle Centrum een perfecte plek is voor een gezellige borrel, dan is het wel bij ons aan de Grote Markt. Ons café met uitgebreid terras is gelegen aan de Grote Markt en biedt uitzicht op de drukke Diezerstraat. Aan vertier geen gebrek dus! Na een middagje borrelen bij ons in Zwolle kom je altijd thuis met goede verhalen.

 

 

borrelen-zwolle.jpg

 

Georganiseerd borrelen in Zwolle

Ons stadscafé is niet alleen de ideale plek voor een spontane borrel, maar ook voor een georganiseerde borrel kun je bij ons terecht. Heb je een verjaardag te vieren of een jubileum? Wij bieden plek aan kleine en grote gezelschappen en hebben bovendien verschillende arrangementen. In ons café of op ons terras kunt u bijvoorbeeld genieten van een High Tea, High Beer, High Wine of zelfs een High Cocktail!

 

borrelen-in-zwolle.jpg

 

Wilt u borrelen in Zwolle met een grotere groep? Organiseert u een (bedrijfs)feest, workshop of ander evenement? Dan ontvangen we u en uw gezelschap graag in de Blije Bovenzaal, waar plaats is voor grotere gezelschappen. U hoeft overigens natuurlijk niet specifiek iets te organiseren. Ook voor ‘gewoon’ een borrel in Zwolle met de hele afdeling bent u altijd welkom!

 

Proef de lekkerste streekgerechten

Bij een borrel hoort natuurlijk een lekker hapje. Dat kan zijn in de vorm van kleine borrelhapjes, maar ook een complete lunch of een heerlijk diner kunt u bij ons bestellen. U geniet dan van de heerlijkste streekproducten, want wij bereiden onze gerechten met verse ingrediënten uit de regio. Kom gauw eens proeven!

 

Kom je ook borrelen bij Blij in Zwolle?

Stadscafé Blij is dagelijks geopend. Je kunt voor een borrel gewoon bij ons binnenlopen, maar wil je reserveren voor een grotere groep, bel dan even naar 038-4216318. Naast borrelen kunt bent u ook van harte welkom voor een ontbijt, lunch of diner. Graag tot ziens bij Blij, voor de gezelligste borrel van Zwolle!

 


Ontbijt lunch Stadscafé Blij

 

ONTBIJT | LUNCH

Blij ontbijt, broodje beenham of het blije twaalfuurtje? Klik hier voor het menu!

Diner Stadscafé Blij

 

DINER

Van de hengel, olderwets of dippen maar? Bekijk hier de gerechten. 

Voor bij de Kornuit Stadscafé Blij

 

LEKKER BLIJ

Lekkere trek? Klik hier voor het uitgebreide menu met zoete en hartige lekkernijen! 

Cocktails & Wijnen

 

COCKTAILS & WIJNEN

Muddled cocktails, frozen cocktails en longdrinks! Of kies een wijnarrangement. Klik hier voor de mogelijkheden!