Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

Ontbijten in Zwolle

Wist u dat u bij Stadscafé Blij ook terecht kunt voor een heerlijk ontbijt in Zwolle? Nou, en of dat mogelijk is! Bij Blij start u uw dag pas echt goed. Vanaf 11.00 (za. 10.00) uur kunt u aanschuiven in ons café of op ons ruime terras voor een ontbijt in hartje Zwolle. Zo legt u een goede bodem voor een dagje shoppen of een ander leuk uitje in onze mooie Hanzestad. Komt u binnenkort ook genieten van een lekker vers ontbijtje, gemaakt van heerlijke streekproducten? De koffie en verse jus zetten wij vast voor u klaar!

 

Bekijk de ontbijt- en lunchkaart

 

 

Uitgebreide ontbijt- en lunchkaart

Op onze ontbijt- en lunchkaart is voor ieder wat wils te vinden. De keuze is reuze, van verse broodjes tot tosti’s en van heerlijk frisse salades tot een klassieke uitsmijter. Maar daarnaast hebben we een speciaal Blij Ontbijt voor u samengesteld, waarin alles zit wat u van een vers ontbijtje in Zwolle mag verwachten. Een goede kop koffie of thee, versgeperst jus d’orange, brood van De Stadsbakker dat net uit de oven komt, ham of kaas, een gebakken eitje en natuurlijk een heerlijk luchtig croissantje met jam.

 

Ontbijt à la carte

Wilt u liever uw eigen ontbijt in Zwolle samenstellen? Dat kan natuurlijk ook met onze uitgebreide lunch- en ontbijtkaart. Wat u kunt verwachten? Nou, wat dacht u van vers brood met zalm, carpaccio, brie of filet americain bijvoorbeeld? Liever wat stevigers? Dan kunt u natuurlijk ook ‘s ochtends alvast kiezen voor het Blije Twaalfuurtje of een uitsmijter naar keuze. En heeft u liever iets fris? Dan heeft u de keuze tussen onze salades met gerookte zalm, geitenkaas en ossenhaaspuntjes! Zo ziet u maar: ontbijten bij Blij in Zwolle is genieten voor iedereen!

 

 

ontbijten-zwolle.jpg 

 

Lekker ontbijten in het centrum van Zwolle

Als u besluit lekker te gaan ontbijten bij Stadscafé Blij in Zwolle, dan ziet u tijdens het nippen van uw eerste kopje koffie en het eten van uw verse croissantje het leven in de Overijsselse hoofdstad op gang komen. Ons stadscafé zit namelijk midden op de Grote Markt, waar de Melkmarkt en de Diezerstraat samenkomen. Op zaterdag is hier de markt en kijkt u vanaf ons zonovergoten terras of vanachter de ruiten van ons gezellige café naar het winkelend publiek. De bedrijvigheid van de ontwakende stad maakt dat u automatisch zin krijgt in de dag!

 

Meer dan ontbijten in Zwolle

Naast lekker ontbijten in Zwolle kunt u in ons restaurant (of terras) ook lunchen en dineren! Maar er is meer! Naast het stadscafé beschikt ons pand namelijk over nog drie andere zalen. Dit maakt Stadscafé Blij zeer geschikt voor bijeenkomsten, van een bedrijfsfeest tot een trouwerij! Maar ook kunt u een zaal bij Blij huren als vergaderlocatie of voor een zakelijk diner. We beschikken over alle benodigde beeld- en audioapparatuur.

  

Kom ook ontbijten bij Blij in Zwolle!

Ziet u uzelf al genieten van een heerlijk ontbijtje op ons terras in Zwolle? Kom dan gauw eens langs! We verzekeren u dat het niet bij één keer zal blijven! U vindt ons op de Grote Markt 13a, waar ons pand en terras niet te missen zijn. Begin uw dag (bij) Blij en kom lekker ontbijten bij ons in Zwolle!

 


Ontbijt lunch Stadscafé Blij

 

ONTBIJT | LUNCH

Blij ontbijt, broodje beenham of het blije twaalfuurtje? Klik hier voor het menu!

Diner Stadscafé Blij

 

DINER

Van de hengel, olderwets of dippen maar? Bekijk hier de gerechten. 

Voor bij de Kornuit Stadscafé Blij

 

LEKKER BLIJ

Lekkere trek? Klik hier voor het uitgebreide menu met zoete en hartige lekkernijen! 

Cocktails & Wijnen

 

COCKTAILS & WIJNEN

Muddled cocktails, frozen cocktails en longdrinks! Of kies een wijnarrangement. Klik hier voor de mogelijkheden!