Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

Vergaderlocatie Zwolle

Zoekt u een geschikte vergaderlocatie in Zwolle? Wilt u in alle rust vergaderen in een sfeervolle ruimte? De karakteristieke Kornuitkamer van Blij Zwolle is zeer geschikt voor vergaderingen en brainstormsessies. Deze besloten vergaderruimte bevindt zich op de eerste verdieping van ons stadscafé in de binnenstad van Zwolle. Tussen het vergaderen door, of aansluitend aan uw vergadering verzorgen wij graag de catering voor u. Een ontbijtlunch of diner gemaakt met verse streekproducten bijvoorbeeld. Dat kan aan de hand van onze arrangementen, of geheel naar uw eigen wensen en ideeën. De mogelijkheden voor de vergaderlocatie in Zwolle zijn onbeperkt!

 

Contact met ons opnemen

 

ONZE ANDERE VERGADERLOCATIES IN ZWOLLE 

Naast de Kornuitkamer beschikken wij over nog 4 andere zalen. Zo kunt u in ons stadscafé ook prima vergaderen. Deze vergaderruimte biedt uitzicht over de Grote Markt in Zwolle. Voor de wat grotere vergaderingen of (product)presentaties is onze bovenzaal de geschikte ruimte. Twijfelt u welke ruimte geschikt is voor uw vergadering? Wij begrijpen dat elke vergadering anders is. Daarom kijken wij graag samen met u welke vergaderlocatie het beste bij uw doeleinden past.

 

vergaderlocatie-zwolle.jpg

 

DE GEMAKKEN VAN VERGADEREN BIJ STADSCAFÉ BLIJ 

Onze vergaderlocatie in hartje Zwolle is voorzien van alle gemakken. Zo kunt u gebruik maken van een beamer, microfoon of flipover. Daarnaast kunt u in ons gehele gebouw gebruik maken van gratis WiFi. Vertel ons wat u nodig heeft, dan zetten wij het voor u klaar.

 

Indien u komt vergaderen in onze Blije Bovenzaal, kunt u gebruik maken van de eigen ingang van deze zaal.

 

EEN BIJZONDERE VERGADERLOCATIE

Het pand van Blij Zwolle biedt inspirerende vergaderruimtes, waardoor vergaderen nooit saai wordt! U kunt bij ons met diverse groepen vergaderen in een ruimte die uniek en eigentijds is. De vergaderlocatie in Zwolle is geschikt voor als u met het bedrijf, team of vereniging bijeen wil komen om te vergaderen. Tevens kunt u na de vergadering in Zwolle ervoor kiezen om gebruik te maken van ons restaurant. We heten u graag van harte welkom op onze vergaderlocatie in Zwolle!

 

EENVOUDIG TE BEREIKEN

Stadscafé Blij ligt centraal in de binnenstad van Zwolle. Onze vergaderlocatie in Zwolle is eenvoudig te bereiken via het OV of de auto. Parkeren kan bij Emmawijk, QPark of Diezerpoort. Deze parkeerplaatsen liggen op loopafstand van Stadscafé Blij. Komt u met het OV? Vanaf Station Zwolle gaan er diverse stadsbussen richting de binnenstad.

 

MEER INFORMATIE OVER ONZE VERGADERLOCATIE IN ZWOLLE 

Bent u geïnteresseerd in onze vergaderlocatie in Zwolle? Neem voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak contact op met Angelique Lau. Stuur een e-mail naar contact@blijzwolle.nl. Wij bespreken graag de mogelijkheden wat betreft vergaderen op onze vergaderlocatie in Zwolle met u.