Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

MENU

Van broodje gezond tot goede steak, van Van Dobben bitterballen tot appelgebak, bij Stadscafé Blij staat het op de kaart. Al onze gerechten zijn puur, eerlijk en vers bereid. Daarnaast maken we gebruik van seizoens- en streekproducten.

 

ONTBIJT | LUNCH

Van 09.00 tot 16.00 uur serveren wij ontbijt en lunch. Stadscafé Blij laat haar brood maken door de Stadsbakker van Zwolle, in de varianten biologisch bruin en biologisch wit. Onze High Tea is ook een aanrader!

 

DINER 

Vanaf 17.00 uur serveren wij het diner. Stadscafé Blij werkt uitsluitend met verse ingrediënten. U kunt online reserveren of telefonisch contact opnemen. Lees hier meer over ons restaurant in Zwolle

 

VOOR BIJ DE KORNUIT

Op de tap serveren wij Grolsch Kornuit. Komt u gezellig borrelen en heeft u lekkere trek? Het menu VOOR BIJ DE KORNUIT biedt een ruime keuze.

 

COCKTAILS & WIJNEN

Naast Kornuit bier op de tap en een ruime keuze uit bieren, kunt u ook kiezen voor een cocktail of een heerlijke wijn. 

 

ARRANGEMENTEN

Wij bieden u diverse arrangementen. Wat dacht u van een High Tea? Een High Beer of High Wine? Voor meer informatie of reservering kunt u mailen naar contact@blijzwolle.nl of bellen met Angelique Lau (06-14766607). Vraag, als u bij ons komt dineren, ook eens naar onze wijnarrangementen. U kunt dan genieten van wijnen die uitstekend passen bij de door u gekozen gerechten.

 

Gaat u graag naar de bioscoop? Kies dan voor ons Filmdiner: De Blij Proeverij (4 soorten voorgerechten, 3 soorten hoofdgerechten en als dessert een verrassing van de chef of een likeurproeverij) + een bioscoopkaartje voor €36,50 p.p. Deze actie is exclusief drank en verkrijgbaar vanaf twee personen. Graag reserveren via de mail contact@blijzwolle.nl.

 

 

 

Heeft u dieetwensen of allergieën? Wij vernemen dit graag zodat we er rekening mee kunnen houden. 

 

 


Ontbijt lunch Stadscafé Blij

 

ONTBIJT | LUNCH

Blij ontbijt, broodje beenham of het blije twaalfuurtje? Klik hier voor het menu!

Diner

 

DINER

Van de hengel, olderwets of dippen maar? Bekijk hier de gerechten. 

Voor bij de Kornuit borrel

 

VOOR BIJ DE KORNUIT

Lekkere trek? Klik hier voor het uitgebreide menu met bites! 

Cocktails en Wijnen dranken

 

COCKTAILS & WIJNEN

Muddled cocktails, frozen cocktails en longdrinks! Of kies een wijnarrangement. Klik hier voor de mogelijkheden!