Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

Restaurant Zwolle

Restaurant Stadscafé Blij is te vinden op de Grote Markt in Zwolle. Stadscafé Blij is van iedereen en voor iedereen. Bij ons zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u bij ons gezellig ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. Stadscafé Blij is het restaurant in Zwolle met kwalitatief goed eten voor een schappelijke prijs. Kom ook eens langs in de grootste huiskamer van Zwolle centrum! Kom jij ons BLIJ maken? Bel dan naar 038-4216318 of mail naar contact@blijzwolle.nl. Kom langs en laat u verrassen door het eten, de huiselijke sfeer en onze medewerkers! Wilt u reserveren of een speciale wens bespreken? Gaat u binnenkort een dagje naar Zwolle om te winkelen? Een bezoekje aan ons restaurant in Zwolle kan dan niet ontbreken. 

 

Contact met ons opnemen

 

DE HELE DAG BLIJ

Mensen komen ‘s ochtends naar ons restaurant in Zwolle voor een appelgebakje met koffie of een lekker ontbijtje met verse jus d’ orange. ‘S middags kunt u heerlijk lunchen in ons restaurant in Zwolle. Ook is het mogelijk om met een groepje vriendinnen ‘s middags een high tea te reserveren. Halverwege de middag komen de eerste borrelaars het restaurant in Zwolle centrum binnen druppelen, om vervolgens te dineren en daarna wederom te borrelen. U kunt bij ons ook reserveren voor een high beer/wine. De hele dag staan we voor u klaar. Wij zijn dagelijks geopend: zondag t/m vrijdag vanaf 11.00 uur en zaterdag vanaf 10.00 uur. 

 

ONS RESTAURANT NABIJ DE MELKMARKT IN ZWOLLE

Op de grote markt in Zwolle centrum vindt u ons restaurant. We kunnen dan ook met zekerheid zeggen dat wij één van de beste restaurants zijn in Zwolle. Vanaf de Melkmarkt kun je ons restaurant niet missen. De plek om te lunchen met je collega’s of om het weekend in te luiden met je vrienden. Alles in het restaurant in Zwolle is ingericht om de gast een goed verblijf te bieden. Het verwarmde lounge terras sluit perfect aan op het knusse en frisse interieur van binnen. Of u nu ‘s zomers op het terras zit of ‘s winters lekker binnen, het is aangenaam vertoeven in het restaurant in Zwolle. 

 

restaurant-zwolle.jpg 

WHAT YOU SEE, IS WHAT YOU GET

Stadscafé Blij is een restaurant in Zwolle om bij te praten, te vergaderen, te borrelen en een familiereünie te houden. Stadscafé Blij is eerlijk: ‘what you see, is what you get’, aldus Mark Corporaal. Ons restaurant in Zwolle heeft een no-nonsense instelling die de gasten terug op hun bord zien. Het eten is vers en van een kwalitatief goed niveau. Mensen weten precies wat ze kunnen verwachten. Alles wordt door onze koks bereid. Onze inrichting is rustgevend, gezellig, strak en knus.

 

WAT VOOR SOORT RESTAURANT IS BLIJ?

Onze lunchkaart en dinerkaart zijn erg divers. We veranderen af en toe onze gerechten en voegen vaak nieuwe gerechten toe. We willen er namelijk voor zorgen dat de gast altijd een kwalitatief goed gerecht op tafel krijgt. Kom langs bij onze restaurant in het centrum van Zwolle en geniet van onze diverse vlees- en visgerechten, salades en pasta's! Bent u een kleine eter? Bij restaurant Blij kunt u ook terecht voor kleine gerechtjes! Meer weten? Bekijk dan hier ons menu.

 

WAAR KUN JE RESTAURANT BLIJ IN ZWOLLE VINDEN?

Stadscafé Blij is hét restaurant in Zwolle centrum. Stadscafé Blij vindt u op de grote markt, naast de melkmarkt. Ons restaurant is goed bereikbaar vanaf het station. U vindt ons restaurant aan de grote markt 13a in Zwolle, vlak naast de melkmarkt. Stadscafé Blij bestaat nog maar een paar jaar, toch is het restaurant niet meer weg te denken uit Zwolle.

 

STADSCAFÉ BLIJ DOET MEER 

Wij zijn meer dan een restaurant in Zwolle! U kunt bij ons terecht voor het vieren van uw bruiloft, jubileum of een familie- of bedrijfsfeest. De kornuit kamer, een besloten kamer, is uiterst geschikt als vergaderlocatie Zwolle, een zakelijk diner en brainstormsessies. Daarnaast hebben we De Blije Bovenzaal. Dit is een indrukwekkende bovenzaal met een eigen bar. Ideaal voor een bedrijfsfeest of netwerkbijeenkomst. Beneden is een locatie, genaamd De Danskamer, wat geschikt is voor een evenement, trouwlocatie Zwolle of een verjaardagsfeest. 

 

RESERVEER NU UW TAFEL BIJ STADSCAFÉ BLIJ

We heten u graag van harte welkom in ons restaurant in Zwolle! Kom heerlijk lunchen, dineren of borrelen. Wilt u zeker zijn van een tafel? Reserveer nu dan direct bij Blij Zwolle.