Sluiten
preloader
laden, even geduldannuleren

BB ENTERTAINMENT

Stadscafé Blij en entertainster Rebekka Smit zijn samen een unieke samenwerking gestart. Op de Grote Markt te Zwolle vormen zij samen het entertainmentbureau ‘De Blije Buurvrouw’ ofwel BB Entertainment.

 

Indien u op zoek bent naar entertainmentmogelijkheden, dan bent u bij BB Entertainment aan het juiste adres. Van kinderfeestjes tot themafeesten, BB Entertainment regelt het voor u! Het aanbod bestaat uit drie categorieën. 

 

BLIJE BUURVROUW | KINDEREN

Wilt u een écht leuk kinderfeestje organiseren? Bij BB Entertainment zit u goed. Kinderdisco met dj (dancebattle en muziekquiz) inclusief frietjes en frikandelletjes/kipnuggets (2,5 uur).

Vanaf 20 personen. Op aanvraag. Neem voor meer informatie contact met ons op.

 

BLIJE BUURVROUW | EROP UIT

Stadswandelingen, kroegentochten en culinaire wandelingen,  vanaf 10 personen voor BB Entertainment is het gesneden koek. Ook is er de mogelijkheid om een stadswandeling te maken met aansluitend een driegangendiner. Het voor-, hoofd- en nagerecht worden in drie verschillende restaurants geserveerd. Maar weten? Stuur dan een mailtje naar contact@blijzwolle.nl

 

BLIJE BUURVROUW | ENTERTAINMENT

BB Entertainment is thuis in de wereld van theater en muziek. Door gebruik te maken van een breed netwerk weten wij altijd de perfecte artiest te strikken. 

 

MAATWERK

In al onze mogelijkheden bieden wij ook maatwerk aan. Bent u benieuwd wat wij exact voor u kunnen betekenen? Wilt u meerdere mogelijkheden met elkaar combineren? Neem contact op of kijk op de website van BB Entertainment.